Trompet på Internett
 


Trumpet Topics

Den som begynner å lete på Internett for første gang vil fort oppdage at det er mye unyttig og intetsigende der. Mange lager såkalte hjemmesider, men de inneholder ofte ikke annet enn litt om vedkommende og noen lenker til andre Internett-sider. Dette gjelder også for folk som spiller trompet.


Men det finnes unntak, mennesker som har noe på hjertet og vil dele det med andre. I dette nummeret presenterer vi et slikt eksempel, Bryan Goff's tipssider om trompet som han kaller Trumpet Topics. Det er mini-essay om forskjellige problemer rundt det å spille trompet og tips om hva du kan gjøre for å forbedre ferdighetene.
Bryan er professor i trompet ved Florida State University. Et annet sted i bladet kan du se et eksempel på et slikt mini-essay som vi med hans tillatelse har oversatt til norsk - om temaet Leppetriller.

Du finner sidene hans under denne Internett-adressen:

Det ligger mange tips der, men i skrivende stund har Bryan ikke laget noen oversikt eller indeks - du kommer kun til siste tips. Men ved å endre navnet (tallet) i slutten av adressen, vil du kunne få fram de mer enn 20 artiklene som finnes der. Du kan for eksempel skrive tip1.htm, tip2.htm, osv.

O.J.